Partners

Als ZZP'er is een netwerk belangrijk. Wanneer een klus werkzaamheden op een ander gebied vereist, of wanneer er meer dan één man nodig is, is samenwerking met andere specialisten belangrijk. In de afgelopen jaren heb ik een netwerk opgebouwd van bedrijven en mensen waarmee ik op een betrouwbare manier samenwerk.

Sinds 1976 is Glashandel Noord een begrip in heel Amsterdam en omstreken.

Wij zijn een persoonlijk, middelgroot bedrijf met gecertificeerde (VCA* en GBO) medewerkers, welke voor al uw glas gerelateerde zaken en producten klaar staat.

 

Glashandel Noord biedt u een compleet assortiment aan diensten en glasproducten.

Denk aan isolatieglas (HR+(+), ventilatie roosters, een spiegel in de badkamer, een vol hardglazendeur tot en met glazen keukenachterwanden en beloopbaar glas, niets is te gek voor ons.

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap kwaliteit en service. Wij staan tot uw dienst met alle loodgieters, en installatiewerken vanaf de top van uw huis tot in de grond. Wij zij gespecialiseerd in particulier werk.

Hoekstra & van Eck Makelaars maakt onderdeel uit van de Hoekstra & van Eck Groep: de grootste NVM woningmakelaar in het land. Hoekstra en Van Eck is een gevestigde naam die samen met Hendriks bijna 50 jaar ervaring heeft (sinds 1967). De circa 180 medewerkers van de Hoekstra en Van Eck Groep herken je aan hun klantgerichte en professionele werkwijze.